بوستر کمپرسورهای هوا و گاز

شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی موسسین و پرسنل خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است؛ و با ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید می‌شوند، توانست در زمره شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرد؛ همچنین تاکنون توانسته به برندهای شناخته شده داخلی و کشورهای همسایه خدمات ارائه دهد.
در این مطلب به معرفی انواع بوستر کمپرسورهایی، که توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان طراحی و تولید شده است پرداخته‌ایم.

بوستر کمپرسورهای هوا و گاز

شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی موسسین و پرسنل خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است؛ و با ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید می‌شوند، توانست در زمره شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرد؛ همچنین تاکنون توانسته به برندهای شناخته شده داخلی و کشورهای همسایه خدمات ارائه دهد.
لذا در این مطلب به معرفی انواع بوستر کمپرسورهایی که توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان طراحی و تولید شده است، پرداخته‌ایم.

هنگام تراکم گازهای متفاوت، از جمله هوا در فشارهای بالا، به‌دلیل محدودیت ذاتی انبساط حرارتی گازها و بالا رفتن درجه حرارت در حین تراکم، و همچنین حساس بودن قطعات مکانیکی به آثار نامطلوب افزایش دما، رسیدن به فشار نهایی مورد نظر عموماً در یک مرحله تراکم امکان‌پذیر نیست. به‌همین دلیل پس از متراکم شدن هوا در یک مرحله (مرحله اول)، لازم است هوا از کمپرسور خارج شده و بعد از خنک شدن برای تداوم تراکم به مراحل بعدی فرستاده شود. 

از سوی دیگر، سیستم‌های استاندارد مورداستفاده برای فشرده‌سازی هوا در تأسیسات صنعتی، به‌طور معمول برای فشارهای 80 تا 130 psi (5 تا 9 بار) طراحی شده‌اند؛ ولی برخی تجهیزات به فشارهای بالاتر تا حدود 40 بار و حتی در بعضی کاربردها تا 350 بار نیاز دارند. دستیابی به این فشار بالا به صورت عادی امکان‌پذیر نیست. یه‌همین منظور نیاز است که از بوستر کمپرسور جهت تأمین فشار مورد نیاز استفاده شود.

بوستر کمپرسور چیست؟

بوستر کمپرسورهای هوا و گاز ماشین‌هایی هستند که هوای از قبل فشرده شده در کمپرسور را تا فشارهای بالاتری متراکم می‌سازند. این بدان معناست که بوستر کمپرسور، هوای از پیش فشرده‌شده را از شبکه موجود (به‌عنوان مثال سیستم هوای کارخانه) یا از یک کمپرسور کم‌فشار گرفته و فشار آن‌را به فشار بالاتر موردنیاز افزایش می‌دهد. 

ازاین‌رو در صورت نیاز به فشارهای بالاتر، استفاده از هوای فشرده تولید شده از کمپرسور، توسط بوستر کمپرسور هوا برای دستیابی به فشار بالاتر مطلوب، راهی بسیار مؤثر است. چرا که روش‌های دیگر دستیابی به فشار هوای بالاتر، مانند استفاده از کمپرسورهای فشار قوی، تقویت‌کننده‌های هوا و افزایش فشار کل سیستم بسیار پرهزینه تر و ناکارآمدتر هستند.

از سوی دیگر، از آنجایی که بوسترهای هوا اغلب با دریافت هوای از پیش فشرده شده توسط کمپرسور شروع به کار می‌کند،مصرف انرژی بسیار کمتری نسبت به استفاده از یک کمپرسور فشار بالا خواهند داشت.

با توجه به آنچه ذکر شد، می‌توان گفت از بوستر کمپرسورها اغلب برای جبران افت فشارهایی که در طول خطوط لوله‌های طویل اتفاق افتاده است، استفاده می‌شود. اما از سمت دیگر، زمانی که فشار هوای موردنیاز تولید شده توسط کمپرسورهای عادی به میزان کافی نباشد، استفاده از بوستر کمپرسورهای هوا اغلب می‌تواند بهترین راه حل باشد.

تراکم در بوستر کمپرسورها ممکن است یک یا چند مرحله‌ای یا از نوع دینامیکی یا جابجایی باشد. در تولید بوستر کمپرسورها، کمپرسورهای پیستونی رایج‌تر از بقیه کمپرسورها هستند.

 

ویژگی بوستر کمپرسورهای تولیدی شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان:

  • قطعات با کیفیت بالا و بالاترین تکنولوژی
  • طراحی شده برای مصارف طولانی و عمر کارکرد بالا
  • نصب فیلتر اولیه (Pre-Filter) به‌منظور هدایت هوای عاری از ذرات به بوستر
  • قابلیت تنظیم دستی یا اتوماتیک تسمه متصل‌کننده الکتروموتور و پمپ هوا
  • خنک کاری بسیار موثر
  • الکتروموتور با کیفیت بالا
  • ارتعاشات بسیار کم
  • دور پایین و در نتیجه عمر بالاتر و استهلاک کمتر
  • دمای خروجی پایین
  • سیستم روغن کاری اجباری (Forced Lubrication) و در نتیجه افزایش عمر پمپ هوا
  • عملکرد مطمئن در شرایط بد آب‌وهوایی
  • عملکرد مطمئن در شرایط دائم کار بودن تجهیز
  • استفاده از مرغوب‌ترین قطعات اصلی تشکیل‌دهنده
  • طراحی خاص سیستم سوپاپ‌ها
  • مجهز به درجه گیج فشار قوی و سوپاپ اطمینان و شیر یک‌طرفه
  • استفاده از بلبرینگ‌های مرغوب با عمر مفید بالا
  • دارای فن خنک‌کننده مجزا
  • تامین آسان قطعات یدکی

لازم به ذکر است که شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان تأمین‌کننده بوسترهای رفت‌وبرگشتی فشار متوسط (پیستونی) برای افزایش فشار تا 45 بار و بوسترهای رفت و برگشتی فشار بالا تا حدود 350 بار است.

نحوه عملکرد بوستر کمپرسورها

همان‌طور که در قسمت‌های قبل ذکر شد، بوسترهای هوا به‌عنوان یک مرحله دوم یا سوم پس از کمپرسور هوای در حال کار استفاده می‌شوند. بوسترهای هوا از طریق یک مخزن گیرنده (تانک رسیور)، لوله و یک مخزن تخلیه (تانک دیسشارژ) به سیستم هوای موجود مرتبط می‌شوند. این مخازن برای کمتر شدن پالس‌های ناشی از حرکت رفت‌وبرگشتی بوستر استفاده شده، و مقدار کمی از ظرفیت ذخیره‌سازی را تأمین می‌کنند. تصویر زیر محل قرارگیری بوستر را در یک خط تولید هوای فشرده نشان می‌دهد.

مطابق این تصویر، هوا و یا گاز فشرده‌شده در کمپرسور، پس از ذخیره شدن در مخازن، با عبور از میکروفیلترهای تعبیه شده، وارد بوستر کمپرسور شده و پس از فشرده شدن تا فشار مورد نظر، در مخازن فشار بالا ذخیره می‌شوند. این هوا و یا گاز فشرده در نهایت پس از عبور از درایرهای جذبی یا تبریدی در راستای کاهش رطوبت و همچنین میکروفیلترهای تعبیه شده در راستای زدودن هرگونه ذرات معلق، با فشار بالا جهت هدایت به بخش‌های موردنظر از خط تولید هوای فشرده خارج می‌شود.

نحوه عملکرد بوستر کمپرسورها

تفاوت بوستر کمپرسور و کمپرسور فشار قوی

برای افزایش فشار تا فشار موردنیاز، امکان استفاده از کمپرسورهای فشار قوی نیز مقدور است. اما تفاوت اصلی بین کمپرسورهای فشار قوی و بوستر کمپرسورها عمدتا به فشار ورودی در مرحله اول تراکم و دبی مورد نیاز در مصرف آن‌ها مرتبط است. در کمپرسورهای فشار قوی مکش از فشار یک اتمسفر جو تا حداکثر فشار 40 اتمسفر در دو مرحله تراکم حاصل می‌شود.

همچنین، کمپرسورهای فشار قوی عمدتا در ظرفیت‌های کمتر از 3 متر مکعب بر دقیقه مورد مصرف قرار می‌گیرند. درصورتی‌که در بوستر کمپرسورها فشار مکش بوستر دیگر از فشار اتمسفریک نبوده و مکش از فشار خط هوای تولیدی توسط کمپرسور اسکرو انجام پذیرفته و ظرفیت تبدیل فشار تا 10 متر مکعب بر دقیقه قابل طراحی و مصرف خواهد بود. به همین دلیل، با در نظر گرفتن فشار ورودی می‌توان گفت دبی بیشتری در بوستر کمپرسورها مکش می‌شود. درحالی‌که در کمپرسورهای فشار قوی، دبی کمتری قابل حصول است.

نحوه خرید و اطلاع از قیمت بوستر کمپرسور

چنانچه تمایل به خرید بوستر کمپرسور یا کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قیمت و انتخاب بهترین بوستر برای صنعت خود را دارید، می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی زیر با کارشناسان فنی و تیم فروش شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را کارشناسان مجرب این مجموعه دریافت نمایید.

چرا زاگرس کمپرسور ایرانیان

شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی و سوابق درخشان موسسین و پرسنل کلیدی خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است.

واحدهای تولیدی این شرکت با مساحت بالغ بر 10.000 متر مربع واقع در شهرک صنعتی شمس آباد (تهران) شامل واحد تولید، طراحی مهندسی، تحقیق و توسعه، کنترل کیفیت و کنترل پروژه است. واحد تحقیق و توسعه (R&D) این شرکت متشکل از پرسنل متخصص و برترین نخبگان دانشگاهی و صنعتی در مقاطع دکتری و کارشناسی‌ارشد به صورت مستمر در حال توسعه محصولات و افزایش کیفیت آن‌ها بوده و هدف رقابت با رقبای اروپایی در سطح منطقه و صادرات به کشورهای همسایه را دنبال می‌نماید. هدفی که با صادرات به کشورهای ارمنستان، عراق و سوریه آغاز گردیده و به یاری خداوند متعال به تعالی خواهد رسید. این شرکت با تکیه بر توان فنی و طراحی و ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید می‌شوند، توانست در زمره شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.

برندهایی که به ما اعتماد کردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست