هوای مرطوب وارد یکی از دو برج خنککننده درایر جذبی شده و بهصورت مستقیم، از روی مواد داخل برج عبور کرده و مواد جاذب نیز رطوبت هوای فشرده را بهخود جذب میکنند. پس از اشباع مواد داخل برج از رطوبت، فرآیند جذب سوییچ کرده و هوای فشرده وارد برج دیگر میشود. پروسه سوییچ دائما بین دو برج درایر انجام میشود و هر زمان که یکی از برجها درحال جذب رطوبت است، برج دیگر از آب و رطوبت تخلیه شده و در واقع احیاء میشود.
لازم به ذکر است قطر زیاد برجهای درایر و انتخاب بهینه سایز لولههای درایر و ولوها، باعث کاهش افت فشار و در نتیجه کاهش مصرف انرژی الکتریکی و در انتها کاهش هزینههای مصرفی میشود.
درایرهای جذبی زاگرس کمپرسور بالاترین اطمینان عملکردی را به شما خواهند داد و قابلیت تحویل هوای فشرده تا نقطه شبنم (Dew Point) منفی 70 درجه سانتیگراد را دارا هستند.
پروسه دقیق عملکردی درایرهای جذبی تابع نوع درایر است که به انواع ذیل تقسیم میگردد:
- درایرهای جذبی بدون هیتر (Heat Less Desiccant Dryers)
- درایرهای جذبی هیتردار (Heat Regenerative Desiccant Dryers)
- درایرهای هیتردار بلوئری (Heat-Regenerative Blower Purge Desiccant Dryers)
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان تولیدکننده و تامینکننده درایر جذبی در دو مدل درایر جذبی هیتردار و هیتلس، با بهرهگیری از دانش فنی و تجربیات مهندسین خود، درایرهای جذبی با ویژگی های زیر را ارائه مینماید:
- تامین هوای کاملا خشک با مقدار رطوبت کمتر از 0.003ppm تا نقطه شبنم پایین تر از 70- درجه سانتی گراد
- استفاده از پایپهای کاملا استیل مقاوم در شرایط جوی حاوی مواد خورنده
- استفاده از سیستم کنترل توزیع فرمان و شیرهای برقی یا پنوماتیک. (مزیت استفاده از شیرهای پنوماتیک تهیه شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور خروج ذرات پودری از چرخه خشک کردن بوده و از انسداد شیر جلوگیری میکند)
- استفاده از مواد جاذب رطوبت از مرغوبترین برندهای موجود و افزایش طول عمر این مواد با استفاده از سیستم احیاء مناسب
- ساخت انواع مخازن بر اساس استانداردهای ASME به صورت افقی یا عمودی بسته به ناحیه نصب در دسترس
- وجود هیترهایی با راندمان بالا و مصرف انرژی حداقل در مدلهای هیتردار
- استفاده از سیستم فیلتراسیون مناسب شامل میکروفیلترها (جذب ذرات جامد تا ابعاد 0.01 میکرون) و جاذبهای بخار روغن (تا 0.003mgr/m3) بهمنظور انتقال هوای فشرده خالص به سیستم درایر جذبی هوای فشرده