کمپرسور اسکرو هوا روغنی
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی موسسین و پرسنل خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است؛ و با ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید میشوند، توانست در زمره شرکتهای دانشبنیان قرار گیرد؛ همچنین تاکنون توانسته به برندهای شناخته شده داخلی و کشورهای همسایه خدمات ارائه دهد.
در این مطلب به معرفی کمپرسور اسکرو هوا روغنی، که توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان طراحی و تولید شده و بررسی ویژگیهای آن پرداختهایم.
کمپرسور اسکرو هوا روغنی
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی موسسین و پرسنل خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است؛ و با ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید میشوند، توانست در زمره شرکتهای دانشبنیان قرار گیرد؛ همچنین تاکنون توانسته به برندهای شناخته شده داخلی و کشورهای همسایه خدمات ارائه دهد.
در این مطلب به معرفی کمپرسور اسکرو هوا روغنی، که توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان طراحی و تولید شده و بررسی ویژگیهای آن پرداختهایم.
کمپرسورهای روغنی و بدون روغن
همانطور که پیشتر بهطور مفصل توضیح دادیم، کمپرسور اسکرو هوا نوعی کمپرسور جابهجایی مثبت است که از مکانیزم دورانی (Rotary) استفاده میکند.
یکی از دستهبندیهایی که میتوان برای کمپرسورهای اسکرو هوا درنظر گرفت، خشک و روغنی بودن آنها است.
خشک یا oil free همانطور که از نامش پیداست، نوعی از کمپرسور است که بدون روغن کار میکند و خشک است. در مقابل این نوع از کمپرسور، کمپرسورهای روغنی (oil inject) قرار دارند که به واسطه وجود روغن کار میکنند.
در ادامه به بررسی بیشتر کمپرسورهای روغنی اویل اینجکت میپردازیم.
کمپرسور اسکرو روغنی
کمپرسورهای اسکرو روغنی باید بهصورت پیوسته روغن کاری شوند تا کار کنند و بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند. وجود روغن در این پمپها باعث میشود اصطکاک ایجاد شده تا حد بسیار پایینی کاهش پیدا کند. با کاهش اصطکاک درجه حرارت کمپرسور نیز پایین میآید.
در کمپرسور اسکرو روغنی، بهدلیل درگیری دائمی قطعات متحرک، ایجاد اصطکاک و حرارت و همچنین نیاز به روانکاری بیرینگها و روتورها، روغن همراه با هوا به داخل هواساز تزریق میشود و پس از خارج شدن این مخلوط از کمپرسور، روغن از هوا جدا شده و بعد از تصفیه و خنککاری، که از طریق پاشش روغن انجام میشود، مجدداً به کمپرسور برمیگردد.
مزایای وجود روغن در کمپرسورهای اسکرو
- وجود روغن باعث افزایش راندمان و فشار در کمپرسور می شود.
- بهدلیل درجه حرارت کاری پایین در کمپرسور های اویل اینجکت عمر قطعات کمپرسور به مراتب بیشتر است.
اجزای کمپرسور اسکرو روغنی
در این بخش قصد داریم به معرفی اجزای مختلف کمپرسور اسکرو روغنی بپردازیم و توضیح دهیم که کاربرد هر کدام در کمپرسور به چه صورت است.
1- کابینت کمپرسور (Compressor Cabin)
کابین یک کمپرسور به عنوان اولین المان ظاهری در کمپرسور از اهمیت زیادی برخوردار است. یک کابینت مطلوب برای کمپرسور باید دارای ویژگی هایی چون عایق صدا بوده و همچنین فضای مناسبی را برای دسترسی به اجزای داخل آن به هنگام نگهداری و تعمیر و سرویس دهی کمپرسور برای کاربر ایجاد کند.
شاسی، ستون ها و دربهای کمپرسور ساخت زاگرس کمپرسور ایرانیان، تماماً توسط دستگاه لیزر برش خورده و سپس توسط دستگاه خم CNC خمکاری می گردند. لذا اجزاء با دقت بسیار بالایی به هم متصل شدهاند. همچنین کمپرسورهای اسکرو هوای تولید شده توسط این شرکت دارای کابینت عایق صدا به دلیل وجود فومهای عایق صدا در جدارههای آنها هستند. به همین دلیل دسیبل نویز تولیدی آنها کمتر از 75 دسیبل میباشد که آن را قابل مقایسه با نمونه های اروپایی آن نموده است. از سوی دیگر، دربهای کابینت به دلیل لولایی نبودن و جدا شدن، فضای کمتری را برای باز و بسته کردن دربها اشغال میکند.
2- واحد هواساز کمپرسور (ایرند یا بلوکه هواساز) (Air End)
عمل فشرده سازی هوا و افزایش فشار در کمپرسورهای اسکرو در واحد هواساز (ایرند) آن انجام میگیرد. واحد هواساز دارای دو روتور مارپیچی نر و ماده (Male- Female) میباشد. شفت روتور Male به الکتروموتور کمپرسور اسکرو متصل میشود (به صورت کوپل مستقیم یا تسمه ای). با چرخش روتور Male ، روتور Female نیز به گردش در میآید. این دو روتور هیچگونه تماس مستقیمی با یکدیگر ندارند. عامل انتقال قدرت برای چرخش از روتور Male به روتور Female ، روغن میان این دو روتور می باشد.
ساختار این روتورها به گونهای می باشد که هوا از یک طرف وارد می شود و در حین گذر از این مارپیچ ها فشرده میگردد. روتور Female دارای چندین شیار هم راستا می باشد که هوا درون آنها قرار میگیرد، پرههای روتور Male به تدریج درون این شیارها به جلو میروند و با کاهش فضای بین دو شیار، هوا متراکم میگردد.
3- الکتروموتور (Electromotor)
الکتروموتور استفاده شده در کمپرسور یکی دیگر از معیارهای سنجش مرغوبیت و کیفیت کمپرسور می باشد.
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان از الکتروموتور با برندهای شناخته شده داخلی و اروپایی مانند جمکو، موتوژن، زیمنس (SIEMENSE)، ABB، WEG، و VEM در تولیدات خود استفاده می نماید. راندمان بالا، کارکرد مطلوب و عمر بالا از ویژگی های این الکتروموتورها می باشد.
توجه : در صورت دور متغییر بودن کمپرسور اسکرو (VSD) ، الزاماً بایستی الکتروموتورهای مختص نصب اینورتر در طراحی و ساخت کمپرسور استفاده شود. در صورت استفاده از الکتروموتورهای معمولی، بایستی فن خنککننده کمکی بر روی الکتروموتور نصب گردد؛ که در صورت افزایش دمای الکتروموتور، آسیبی به آن وارد نیاید.
نکته: در کمپرسورهای کوپل مستقیم توان تولیدی الکتروموتور توسط شفت های آن بصورت مستقیم و با کمک یک کوپلینگ کاملاً منعطف به ایرند منتقل می شود. در طراحی کمپرسورهای کوپل مستقیم تولید شده در برخی شرکتها، الکتروموتور و ایرند بر روی دو صفحه مجزا نصب میگردند و با استفاده از یک سری ورقههای استیل یا پیچ های تنظیم کننده، ارتفاع شفت ها و همراستایی آنها تنظیم میشود. این روش دارای معایب مختلفی است از جمله آن که گذر زمان باعث از دست رفتن هم راستایی شفتها شده و یا به هنگام حمل و نقل و بر اثر دفورم شدن صفحههای کف موتور، این همراستایی از بین رفته و باعث از بین رفتن زود هنگام بیرینگها و آسیب به شفت کمپرسور و شفت ایرند می شود. اما در طراحی انجام شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان، انتقال قدرت توسط کوپلینگ منعطف و به کمک المانی به اسم هوسینگ انجام میشود. هوسینگ به نحوی طراحی شده که از یک سو به فلنج جلوی ایرند ( به صورت نر و مادگی) و از سوی دیگر به فلنج جلوی موتور متصل است. این المان توسط فرزهای CNC با دقت حدود 0.02 ماشین کاری شده و باعث می شود زمانی که پیچ های سمت موتور و ایرند را میبندیم ، به صورت خودبهخود همراستایی ایجاد شده و نیازی به حضور نیروی متخصص برای تنظیم کوپلینگ وجود ندارد. کمپرسورهای اروپایی نیز به همین روش مونتاژ شده و طول عمر بالاتری نسبت به کمپرسورهای تسمهای دارند. بنابراین، در طراحی انجام شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان:
- کوپلینگ منعطف باعث جلوگیری از به هم خوردن همراستایی موتور و ایرند در دراز مدت یا بر اثر حمل و نقل میشود.
- همچنین سبب عدم نیاز به نیروی ماهر برای تعویض لاستیک (رابر) کوپلینگ میگردد.
از سوی دیگر، در طراحی انجام شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان، ایرند، الکتروموتور و کوپلینگ به صورت یک یونیت می باشند. تعویض لاستیک کوپلینگ به راحتی با باز کردن چند پیچ و ظرف مدت حداکثر 20 دقیقه انجام میشود. طراحی در این سیستم به گونهای است که:
- دوام و طول عمر دستگاه افزایش یافته.
- بازه های زمانی لازم برای تعویض بیرینگ موتور و ایرند افزایش یافته.
- گشتاور منتقل شده به ایرند کاملا خالص می باشد.
4- آنلودر (Unloader)
آنلودر در واقع یک شیر می باشد که وظیفه کنترل ورود هوا یا عدم ورود هوا به درون واحد هواساز را بر عهده دارد. بر اساس سایز کمپرسور و سایز هواساز، سایز مناسب آنلودر انتخاب می گردد. در هنگام نیاز به هوای فشرده شیر آنلودر باز می شود و هوای محیط که از فیلترهوای ورودی عبور کرده است وارد هواساز میشود و عملیات فشرده سازی هوا انجام می گیرد، هنگامی که مصرف هوای فشرده متوقف می گردد، فشار در داخل مخزن سپراتور افت می کند این کاهش فشار تا زمانی ادامه می یابد که فشار به مقدار مشخص (معمولا 2 بار) برسد، در این هنگام دریچه ورودی هوا بسته می شود و اجازه ورود هوا به هواساز داده نخواهد شد. در این حالت موتور و دستگاه همچنان روشن است، اما تولید هوای فشرده متوقف شده و دستگاه تقریباً یک سوم توان الکتریکی اسمی خود را مصرف می کند.
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان در تولید کمپرسورهای اسکرو خود از آنلودرهای با کیفیت برند VMC ایتالیا استفاده می نماید که با توجه به ظرفیت کمپرسور مدل های ذیل انتخاب می گردد:
سری R20, R40, R90, R100, R180 : R
سری RB60, RB80, RB90, RB115, RB140 : RB
سری RH38 : RH
طراحی پیشرفته با استفاده از شیر تنظیم درجه هوا در این آنلودرها سبب میشود تا کمپرسور کمتر دچار افت فشار شده و استهلاک آن به حداقل برسد.
5- مینیمم پرشر ولو (شیر حداقل فشار) (Minimum Pressure Valve)
مینیمم پرشر ولوها قطعاتی هستند که در بالای مخزن سپراتور کمپرسور اسکرو (رسیور روغن) نصب می گردد و وظیفه نگه داشتن فشار هوای داخل واحد هواساز در حداقل 4 بار را بر عهده دارند تا عملیات روانکاری هواساز به درستی صورت پذیرد. این شیر درواقع هم شیر حداقل فشار سیستم و هم شیر نگهدارنده فشار سیستم است. به این جهت که در کمپرسور اسکرو اویل اینجکت پمپ روغن وجود نداشته و روانکاوی سیستم و تزریق روغن توسط فشار خود مخزن سپراتور انجام می شود. در نتیجه نیاز است تا گارانتی شود که همواره سیستم یک حداقل فشاری موجود در داخل است. شیر حداقل فشار یا به اختصار MPV، تو امان نقش یک شیر کنترل کننده و ایمنی را انجام داده و حداقل فشار را داخل سپراتور نگهداری می کند تا تضمین کند که عملکرد چرخش روغن در سیستم به درستی انجام می شود.
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان از مینیمم پرشر ولو برند VMC ایتالیا استفاده مینماید. با توجه به ظرفیت کمپرسور مدلهای ذیل توصیه میگردد:
G26, G36, G40, G50, G60
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان در تولید کمپرسورهای اسکرو خود از آنلودرهای با کیفیت برند VMC ایتالیا استفاده مینماید که با توجه به ظرفیت کمپرسور مدلهای ذیل انتخاب میگردد:
سری R20, R40, R90, R100, R180 : R
سری RB60, RB80, RB90, RB115, RB140 : RB
سری RH38 : RH
طراحی پیشرفته با استفاده از شیر تنظیم درجه هوا در این آنلودرها سبب می شود تا کمپرسور کمتر دچار افت فشار شده و استهلاک آن به حداقل برسد.
6- رادیاتور (خنک کننده) هوا و روغن (Oil cooler & After cooler)
به دلیل افزایش فشار در کمپرسور، دمای هوا و روغن در آن افزایش می یابد که بایستی دمای هوا قبل از ورود به خط مصرف کاهش پیدا کند. همچنین دمای روغن نیز بایستی کاهش پیدا کند در غیر این صورت طول عمر روغن و همچنین دانسیته آن کاهش پیدا می کند. کاهش دانسیته سبب کاهش قدرت روانکاری و همچنین کاهش قدرت خنک کاری روتورهای کمپرسور اسکرو میگردد. رادیاتورها از جنس آلومینیوم بوده و از دو بخش تشکیل شده است. بخشی از رادیاتور به منظور خنک سازی هوا و بخشی خنک سازی روغن .
مزیت رادیاتورهای شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان:
- ساخته شده از آلومینیوم با کیفیت بالا
- طراحی و ساخت با سطح انتقال حرارت بالا به منظور خنک کاری با بیشترین بازدهی
- بازدهی و کارایی بالای کمپرسور
- حداکثر فشار کاری (Bar) 26
- فشار تست شده (Bar) 40
- پوشش سطح: رنگ پلی استر پودری الکترواستاتیک RAL9006
مشخصات رادیاتورهای زاگرس کمپرسور ایرانیان مطابق با جدول ذیل است:
7- پنل کنترل کمپرسور (کنترل برد کمپرسور اسکرو) (PLC control panel)
کمپرسور های اسکرو برای کارکرد صحیح خود نیاز به یک سیستم کنترلی دارند. وظیفه سیستم کنترل، راه اندازی و بررسی لحظه ای کلیه پارامتر ها و اعمال دستورات لازم جهت کارکرد بهتر سیستم می باشد. هرچه تعداد پارامتر هایی که سیستم کنترلی بررسی میکند بیشتر باشد، سیستم درحالت مطمئنتری کار خواهد کرد. اهمیت سیستم کنترلی زمانی بیشتر می شود که خطاهای ایجاد شده در سیستم را بهدرستی نشان دهد و درصورتی که مشکلات مکانیکی یا برقی پیش بیاید، کمپرسور را خاموش کرده و خطا را به اپراتور گزارش دهد. برای مثال اگر دمای کمپرسور به حدی بالا رود که کارکرد کمپرسور منجر به آسیب رسیدن به آن شود، سیستم کنترلی کمپرسور باید بلافاصله کمپرسور را با خطا، خاموش نماید زیرا درغیر اینصورت باعث آسیب رسیدن به واحد هواساز خواهد شد. همچنین سیستم کنترل قادر خواهد بود که تایم تعویض فیلترها را ثبت و زمان دقیق آن را بر روی پنل نمایش ، به اپراتور نشان دهد.
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان از کنترلرهای مختص کمپرسور ساخت کمپانی Dotech کره برای تولید محصولات استفاده مینماید. در صورت درخواست مشتریان محترم، این شرکت قابلیت برنامه ریزی (program کردن) انواع PLC های خام متناسب با درخواست مشتریان را دارا می باشد.
8- فیلتراسیون (Filtration)
به منظور جذب ذرات گرد و غبار، قطرات و بخارات روغن و ذرات آب از هوای فشرده ، فیلترهای مختلفی در کمپرسورهای اسکرو نصب می گردند. به صورت کلی در این فیلترها سه مکانیزم متفاوت برای جدا کردن ذرات کوچک از هوا عمل می کنند:
- برخورد اولیه : ذرات و قطرات بزرگتر با برخورد مستقیم به الیاف فیلتر محدود میشوند .
- برخورد ثانویه : ذراتی که از میان الیاف فیلتر عبور کردهاند در اثر برخورد با الیاف بعدی جذب می شوند.
- فشرده شدن : ذرات بسیار کوچک و ریز در جریان بر اثر حرکت مولکولی به هم چسبیده و ذرات بزرگتری را تشکیل میدهند. بنابراین ذرات بزرگ قابل فیلتر شدن میشوند .
9- روانکار (روغن) (Lubricant)
روغن در کمپرسورهای روغنی (اویل اینجکت)، چند وظیفه را به عهده دارد:
- انتقال نیرو از روتور male به روتور female
- روانکاری روتورها به منظور حرکت نرم و روان (وجود روغن به دلیل دارا بودن خاصیت لوبریکیشن، سبب روانسازی حرکت موتورهای مارپیچ روی هم می شود.)
- خنک کاری روتورها به منظور جلوگیری از افزایش بیش از حد دمای آنها (با مخلوط شدن ذرات روغن داخل هوای فشرده، ظرفیت حرارتی هوا افزایش یافته و در نتیجه ظرفیت حرارتی میانگین افزایش مییابد. این عمل سبب کاهش چشمگیر دمای هوای فشرده شده در خروجی ایرند می گردد. به همین دلیل می توان گفت که نقش پررنگ روغن در سیستم کنترل دما است.)
- آب بندی کردن واحد هواساز و پر شدن فضاهای خالی درون هواساز (میان روتورها و پوسته همواره یک فضا به اسم لقّی (clearance) وجود دارد. این لقی همواره باید در طراحی ها لحاظ گردد چرا که با انبساط و انقباض از قفل شدن سیستم جلوگیری میکند. چون لقّی بین روتورها و پوسته بسیار کم است، وجود ذرات باعث کاهش طول عمر روتورها و خوردگی آنها میشود. وجود روغن فرسایش ناشی از تماس فلز با فلز را از بین میبرد. از سوی دیگر به ناچار همواره از محل لقی یک جریان نشتی به ابتدای ایرند وجود دارد. وجود فیلم نازکی از روغن بین روتورها و پوسته سبب میشود تا عمل sealing یا آببندی بین روتور و پوسته بصورت خودکار انجام شود.)
نقش کلیدی روغن در عملکرد کمپرسور و همچنین طول عمر دستگاه، شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان را بر آن داشته تا از مرغوبترین روغنهای معدنی و شیمیایی در تولید محصولات خود استفاده نماید.
روغن کمپرسورهای اسکرو در انواع روغن معدنی و روغن شیمیایی تولید میگردد. روغن های با پایه معدنی (mineral) از پالایش روغن در پالایشگاه روغن به دست میآیند و نهایتاً با مخلوط افزودنیهای مرغوب به پایه روغن، روغن مناسب کاربردهای گوناگون تولید می گردد.
روغن های سینتتیک (Synthetic) محصول فرایند پتروشیمی هستند که دارای شاخص گرانروری، مقاومت اکسیداسیون و تحمل دمایی بالاتر نسبت به روغنهای معدنی میباشند. مجموعه این عوامل سبب میگردد روغنهای شیمیایی طول عمر بسیار بالاتری نسبت به روغنهای معدنی داشته باشند.
10- برج کربن فعال (Carbon Activated Tower)
این برج که از کربن اکتیو یا کربن فعال پر شده است، جاذب بخارات روغن میباشد. وظیفه برج کربن فعال جذب بخارات روغن و بوی نامطبوع هوای فشرده خروجی از کمپرسور اسکرو تا حد 0.003mg/m3 ( 0.003ppm) می باشد. هوای خروجی از واحد هواساز کمپرسورهای اسکرو روغنی، همیشه حاوی مقداری روغن میباشد. این روغن در مخزن سپراتور تا حدی جدا شده و سپس با عبور از فیلتر سپراتور مابقی ذرات ریز روغن جذب میگردد. ولیکن همچنان بخارات روغن در هوای فشرده موجود میباشد که در بعضی کاربردها نظیر استفاده از هوای فشرده برای ابزار دقیق، صنعت مواد غذایی، بیمارستانها، صنایع دارویی و… بایستی کاملاً از هوا دفع گردد. برای این منظور از برج کربن فعال استفاده میگردد. این برج بعد از کمپرسور نصب میگردد و کیفیت هـوای خروجی از آن را می توان بوسیله نشانگر روغن (Oil Indicator) مشاهده نمود.
11- هوسینگ در کمپرسور کوپل مستقیم
در کمپرسورهای کوپل مستقیم توان تولیدی الکتروموتور توسط شفتهای آن بصورت مستقیم و با کمک یک کوپلینگ کاملاً منعطف به ایرند منتقل می شود. در طراحی کمپرسورهای کوپل مستقیم تولید شده در برخی شرکتها، الکتروموتور و ایرند بر روی دو صفحه مجزا نصب میگردند و با استفاده از یک سری ورقه های استیل یا پیچ های تنظیم کننده، ارتفاع شفتها و همراستایی آنها تنظیم می شود. این روش دارای معایب مختلفی است از جمله آن که گذر زمان باعث از دست رفتن همراستایی شفت ها شده و یا به هنگام حمل و نقل و بر اثر دفورم شدن صفحه های کف موتور، این همراستایی از بین رفته و باعث از بین رفتن زود هنگام بیرینگ ها و آسیب به شفت کمپرسور و شفت ایرند می شود.
اما در طراحی انجام شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان، انتقال قدرت توسط کوپلینگ منعطف و به کمک المانی به اسم هوسینگ انجام میشود. هوسینگ به نحوی طراحی شده که از یک سو به فلنج جلوی ایرند ( به صورت نر و مادگی) و از سوی دیگر به فلنج جلوی موتور متصل است. این المان توسط فرزهای CNC با دقت حدود 0.02 ماشین کاری شده و باعث می شود زمانی که پیچ های سمت موتور و ایرند را میبندیم ، به صورت خودبهخود همراستایی ایجاد شده و نیازی به حضور نیروی متخصص برای تنظیم کوپلینگ وجود ندارد. کمپرسورهای اروپایی نیز به همین روش مونتاژ شده و طول عمر بالاتری نسبت به کمپرسورهای تسمهای دارند.
12- تسمه در کمپرسورهای کوپل تسمه ای
در کمپرسورهای کوپل تسمهای، تسمه یکی از قطعات مصرفی است که عملکرد آن بر بازدهی، کارایی و طول عمر کمپرسور اثر زیادی دارد. تسمه در کمپرسور برای انتقال نیرو از الکتروموتور به شفت male واحد هواساز استفاده میگردد. مهمترین نکته در نصب پولی و تسمه، رگلاژ دقیق و کشش مناسب تسمه روی پولی میباشد، در صورتی که کشش تسمه کم باشد انتقال نیرو به درستی صورت نمیپذیرد و در صورتیکه کشش زیاد باشد در دراز مدت باعث آسیب به شفت الکتروموتور و واحد هواساز می شود.
در طراحیهای انجام شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان، صفحه زیر الکتروموتور بصورت متحرک (فنر زیر صفحه) جهت رگلاژ تسمه طراحی شده که قابلیت رگلاژ را به اپراتور دستگاه بدهد.
مقایسه کمپرسورهای اسکرو با کمپرسورهای پیستونی
کمپرسورهای اسکرو در مقایسه با کمپرسورهای پیستونی:
1- اصطکاک بسیار پایینتری داشته
2- ابعاد و وزن کمتری دارند
3- راندمان آنها بهخاطر نبود سوپاپ بیشتر است
انتخاب و خرید کمپرسور مناسب
ﮐﻤﭙﺮﺳﻮر اﺳﮑﺮو ﯾﺎ همان ﭘﯿﭽﺸﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ بسیار ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮای واﺣﺪهای رفتوبرگشتی هستند که انواع مختلفی نیز دارند.
زاگرس کمپرس ایرانیان، با استفاده از بهترین متخصصین، اقدام به تولید باکیفیتترین کمپرسورهای داخلی کرده است.
شما میتوانید ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز و ﺑﻮدﺟﻪ خود، اقدام به خرید مناسبترین نوع کمپرسور کنید و یا با کارشناسان ما در تماس باشید.
ویژگیهای کمپرسورهای اسکرو تولید شده توسط شرکت زاگرس کمپرسور
- استفاده از بهترین واحدهای هواساز (Air end) اروپایی طراحی شده با دور پایین
- استفاده از بهترین برندهای الکتروموتور با رعایت ضرایب استاندارد برای توان مصرفی
- دسترسی آسانتر و ارزانتر به قطعات یدکی نسبت به رقبای اروپایی
- کم صدا، بدون لرزش
- راندمان بالا
- عملکرد دائم، مطمئن و بدون توقف
- استهلاک بسیار کم، کاهش هزینههای تعمیرات و نگهداری در بلندمدت
- دارای طول عمر بالا، قابل رقابت با برندهای جهانی
- طراحی شده برای کارکرد دائم و طولانی حتی در شرایط محیطی نامساعد
- شاسی مستحکم برای جلوگیری از آسیب و یا تغییر همراستایی اجزا در حین حملو نقل
- دارای سنسور گرفتگی فیلترهای هوا، فیلتر سپراتور و فیلتر روغن بهمنظور تشخیص درست زمان تعویض فیلترها و کاهش هزینههای مربوطه
- دارای سنسور حفاظت سطح روغن درون مخزن سپراتور بهمنظور جلوگیری از تخریب هواساز بر اثر اتمام روغن ناشی از نشت احتمالی و یا عوامل بیرونی
- دارای سیستم کنترل با قابلیت ثبت و ذخیرهسازی رویدادهای به وقوع پیوسته برای دستگاه بهمنظور تسهیل عیبیابی و کمک به سیستم تعمیرات پیشگیرانه (PM)
- استفاده از بهترین برندهای اروپایی قطعات الکتریکی و الکترونیکی در تابلو برق دستگاه
- طراحی الگوی جریان هوای ورودی و خروجی متناسب با بهینهترین حالت خنککاری و استفاده از مبدل حرارتی با ظرفیت بالاتر به منظور تضمین کارکرد در محیطهایی با دمای بالا
- استفاده از بهترین واحدهای هواساز (Air end) اروپایی طراحی شده با دور پایین
چرا زاگرس کمپرسور ایرانیان
شرکت زاگرس کمپرسور ایرانیان با تکیه بر دانش فنی و سوابق درخشان موسسین و پرسنل کلیدی خود با هدف طراحی و ساخت انواع کمپرسورها و چیلرهای مبتنی بر تبرید تراکمی تاسیس شده است.
واحدهای تولیدی این شرکت با مساحت بالغ بر 10.000 متر مربع واقع در شهرک صنعتی شمس آباد (تهران) شامل واحد تولید، طراحی مهندسی، تحقیق و توسعه، کنترل کیفیت و کنترل پروژه است. واحد تحقیق و توسعه (R&D) این شرکت متشکل از پرسنل متخصص و برترین نخبگان دانشگاهی و صنعتی در مقاطع دکتری و کارشناسیارشد به صورت مستمر در حال توسعه محصولات و افزایش کیفیت آنها بوده و هدف رقابت با رقبای اروپایی در سطح منطقه و صادرات به کشورهای همسایه را دنبال مینماید. هدفی که با صادرات به کشورهای ارمنستان، عراق و سوریه آغاز گردیده و به یاری خداوند متعال به تعالی خواهد رسید. این شرکت با تکیه بر توان فنی و طراحی و ساخت تجهیزاتی که برای اولین بار در ایران تولید میشوند، توانست در زمره شرکت های دانش بنیان قرار گیرد.
برندهایی که به ما اعتماد کردند






















































